De beste DJ is een Allround DJ!Op zoek naar een Allround DJ voor je verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft? Je feestavond wordt onvergetelijk wanneer DJ John Valk achter de knoppen staat. Een geweldig feest met een goede sfeer is namelijk een plek waar je alle plezier kunt beleven met vrienden, familie en collega's. Een Allround DJ kan op dezelfde avond meerdere genres spelen. 

 

DE GANGMAKER OP JOUW FEEST

Wil je een aantal nummers uit de jaren 60, 70 en 80 en tussentijds overstappen naar nieuwe hits of Hollandse muziek? Alles is mogelijk! Een Allround DJ kan improviseren en zich aan elke situatie aanpassen. Ze kunnen elke muziekstijl moeiteloos combineren. Met John Valk als DJ kun je al je favoriete muziek aanvragen die je maar wilt. Je kunt eenvoudig contact opnemen met DJ John Valk om al je muzikale wensen en behoefte te bespreken in een persoonlijk gesprek. Hij is niet alleen erg professioneel, maar nemen ook nog eens alle apparatuur mee. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Neem vandaag nog contact op met DJ John Valk en boek je eigen DJ om er een fantastisch feest van te maken!

Wat is een Allround DJ?

Een allround DJ kan alle soorten muziek op briljante wijze afspelen. Hun repertoire bevat onder andere hits, klassiekers en nieuwe liedjes. Elke stijl is mogelijk. Je kunt een thema kiezen voor je grote avond, of juist verschillende muziekgenres door elkaar halen. Een Allround DJ weet feilloos van de ene stijl naar de andere over te gaan. Het grootste voordeel van een Allround DJ is dat hij/zij vele genres kan afspelen. Een mainstream DJ is gespecialiseerd in één muziekstijl, dus die kan niet zomaar inspelen op de muzikale wensen van het feest. Een Allrounder kijkt en luistert naar de situatie en past zich daarop aan. Je kunt er gemakkelijk mee samenwerken!  Een allround DJ past dus op alle evenementen, of het nu een afstudeerfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft is.Waarom zou je een Allround DJ boeken voor feesten?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Allround DJ. DJ John is niet zomaar een Allround DJ. Hij is er een met tientallen jaren ervaring en een team van professionals die je een geweldig feest zullen bezorgen.

 • Je kunt alle soorten muziek aanvragen.
 • Je hoeft geen eigen spullen mee te nemen. Ze zullen de locatie inrichten en decoreren, alle feestverlichting ophangen en de dansvloer voorbereiden. Daarnaast verzorgen ze het geluid met hun eigen geluidsinstallaties.
 • Speciale aanvragen worden in behandeling genomen. Alles kan geregeld worden!. Je kunt bij DJ John terecht voor rookmachines, bellenblaas machines, lichtbollen, confetti en meer!.
 • DJ John werkt met een crew van professionele DJ's. Op deze manier kunnen collega's in zijn plaats optreden wanneer hij om wat voor reden niet kan optreden.
 • Tientallen jaren ervaring. Het is niet eenvoudig om erkend te worden als een van de beste van het land. DJ John is sinds eind jaren 70 actief als DJ waardoor hij al meer dan 40 jaar professioneel in deze branche werkzaam is!
 • Als zelfstandige DJ staat DJ John altijd voor je klaar. Je bespreekt alle zaken direct met DJ John, zonder tussenkomst van een evenementenbureau of organisatie. Op deze manier heb je altijd persoonlijk contact en zullen al je wensen direct besproken worden met de DJ zelf.

Met DJ John Valk heb je dus geen zorgen meer. Alle aspecten van het feest worden uit handen genomen. Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je één van de beste Allround DJ's van Nederland wilt boeken.

Wie is DJ John Valk? De muzikale motor achter de draaitafelDJ John Valk hoort bij de meest geboekte Allround DJ's van Nederland. John heeft ervaring en dat hoor je, dat voel je, dat merk je. Al 41 jaar swingt John mee achter zijn DJ booth. Hij was pas elf toen hij al op diverse feestjes werd gevraagd waar hij op af ging met zijn gloednieuwe koffergrammofoon én de platentas met héél véél singletjes. Hij werd op 16-jarige leeftijd eigenaar van de 'Broken-Arrow' Drive-in show. In de jaren 80 en 90 draaide hij in discotheken, o.a. bij "Club Sir" in Bussum en de 'The Queens Club' in Soest.

Ook heeft hij met diverse bekende artiesten opgetreden. In de jaren 90 stond hij o.a. met AD Visser (Avro's Top Pop) en naast The Trammps en The Three Degrees en Slade. Daarnaast stond hij met alle welbekende Nederlandse zangers als Lee Towers, Anita Meyer, Edgar Burgos (Trafassi), Wolter Kroes, Gordon en Gerard Joling. Nog steeds staat hij met veel liefde achter zijn DJ-booth, want mensen vermaken is zijn passie. Reden genoeg om DJ John Valk te boeken voor je volgende evenement!

Foto's Allround DJ met Drive-in Show


Allround DJ, maar met of zonder Professioneel Licht en Geluid?

DJ John biedt naast zijn diensten ook professionele licht- en geluidsapparatuur. Je kunt hem inhuren met of zonder professioneel licht en geluid aanwezig. Meestal (en het liefst!) komt DJ John beslagen ten ijs met zijn DJ Booth en professionele licht en geluidsset. Op die manier hoef je namelijk geen moeite te doen om de licht- en geluidsinstallatie zelf te regelen. Daarnaast kent DJ John als geen ander de licht- en geluidsinstallatie die matcht met zijn muziek en het feest waar hij optreedt. Bij de Drive In Show zitten:

 

 • Luxe DJ booth
 • Geluid tot 400 personen
 • 2x4 par-lampen (discolampen)
 • 2x movinghead
 • Rookmachine/Hazer
 • Inclusief op/afbouw

 

Daarnaast zijn er nog een aantal optionele diensten waar je gebruik van kunt maken om het feest compleet te maken:

 • Backdrop € 35,00
 • Spiegelbol € 25,00
 • Disco/Lichtvloer

 

Maar toch zijn er gelegenheden waarbij er al een goede installatie aanwezig is. Je kunt samen met DJ John kijken of alle geschikte apparatuur aanwezig is. In dat geval kun je DJ John gewoon inhuren om muziek te draaien.Voor welke gelegenheden boek je John als Allround Discjockey?

Je kunt voor elke gelegenheid terecht bij DJ John. Ga je voor een Foute Party, bedrijfsfeest, verjaardag, kerstborrel of 70's / 80's party? DJ John is je man!

Goed Fout Feest

Op de Foute party wordt muziek uit de jaren 90 en 00’s gedraaid. Deze muziek is perfect als je op zoek bent naar foute muziek van Dj Paul Estak, Five, K-otic, Party Animals en andere bekende DJ’s. Je kunt het feest extra aankleden met lasers, confetti, bellenblaasmachines en meer!

Bedrijfsfeest

Voor een belangrijk feest zoals een bedrijfsfeest kun je DJ John inhuren om iedereen van alle leeftijden het naar zijn zin te maken. DJ John zal het bedrijfsfeest in de juiste banen leiden waardoor je medewerkers en andere relaties een prachtige avond zullen hebben.

Verjaardagsfeest

Het maakt niet uit of je nu 18 of 60 bent geworden, DJ John Valk zal de juiste sfeer neetzetten om ervoor te zorgen dat gasten van alle leeftijden het naar hun zin hebben. Wij maken er een knalfeest van in je schuur, woonkamer of kroeg, de keuze is aan jou! Een verjaardag DJ inhuren voor een onvergetelijk feest is daarom het beste wat je kunt doen. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Disco en Soul Classicsfeest

Je wilt een echte disco party organiseren. Zo’n feest waarbij je je echt in een dancing waant. Een DJ met soul, of anders gezegd een Soul DJ huren: ga voor de sfeer van toen en organiseer een feest die niemand meer snel zal vergeten! Een discoavond met Led discobollen, blacklights en andere fonkelende lichteffecten. Waar wacht je nog op? Boek DJ John nu voor een onvergetelijk feest!Wat biedt DJ John?


DJ John heeft meer dan 40 jaar ervaring met het draaien van de meest dansbare muziek. Zet je mij in voor jouw feest, dan kun je onder andere de volgende voordelen verwachten:
- Vaste scherpe prijs
- Verschillende soorten muziek, dus voor elk wat wils
- DJ die een unieke sfeer neerzet
- Professioneel geluid
- Complete drive-in show 

Klaar om jouw ultieme feest te beleven? Hoe boek je John als Allround dj?

Vul het aanvraagformulier in en alles komt goed!

Tip: wacht niet te lang, want goede DJ's zijn momenteel super druk bezet!
Vragen? WhatsApp me maar!

Bel of WhatsApp: 06-51789251


Waarom DJ John?:

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Persoonlijke bespreking feest

 • DJ John Valk is uw aanspreekpunt én DJ, geen verrassingen!

 • Vele jaren veelzijdige muziekervaring

 • Volle dansvloer!

 • Unieke en stijlvolle DJ Booth.
 • Geen Pauzes!

 • Professionele, full time Deejay

 • Pro apparatuur Denon, EV, LD en Showtec
 • Hoge kwaliteit voor een duidelijke prijs!


Verjaardag Drive in Show DJ John
Veelgestelde vragen:

Waarom DJ John Valk inhuren voor je feest?

Er zijn misschien veel DJ's, maar slechts weinigen zijn zo ervaren als DJ John. Met meer dan 40 jaar ervaring in de muziekindustrie en beheersing van alle muziekgenres, evenals professionele licht- en geluidsinstallatie, is DJ John een van de beste DJ's die je kunt krijgen. Met DJ John ben je altijd gegarandeerd van een super feest.


Wat als het feest wordt afgelast?

Mocht het feest niet doorgaan, dan krijg je het geld dat je aan DJ John hebt betaald terug. De terugbetaling zal echter niet volledig zijn. DJ John heeft namelijk alles voorbereid wat nodig is voor het feest. Beschouw het geld dat niet kan worden terugbetaald dus als compensatie voor het eenzijdig annuleren van het feest.


Hoeveel kost het om DJ John Valk in te huren?

Als allround DJ met tientallen jaren briljante ervaring als professionele DJ in de muziek- en entertainmentindustrie, komt de service van DJ John met een relatief goedkope prijs. Hij biedt twee basispakketten aan vanaf €525 voor de kleine Drive-in Show tot €650 voor de grote Drive-in Show. Dit is te lezen op de prijzen pagina. Je kunt ook feest attributen toevoegen, zoals spiegelbol, discovloer of zelfs lichtshows. Maak een afspraak en laat je informeren over alle aspecten voor je eigen allround feest!


Moet ik een DJ inzetten op mijn verjaardagsfeest?

Of je een DJ in wil zetten op jouw verjaardagsfeest bepaal je uiteraard helemaal zelf. Hou je wel van een lekker feestje, dan is het zeker aan te raden. Houden je gasten ervan om te dansen? Dan zou ik het zeker doen. Kijk maar eens op de Verjaardag DJ pagina.


Wat maakt DJ John Valk als ervaren DJ zo bijzonder?

DJ John Valk is al heel lang professioneel bezig met muziek en weet daardoor veel over de muziek door alle tijden heen. Dit maakt het zeker leuker omdat hij dus ook iets te vertellen heeft over de muziek. Daarnaast heeft hij een brede smaak en is de keuze die jij als jarige aan muziek krijgt aangeboden ook breed. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jarenlange ervaring om als DJ een gezellige avond neer te zetten.


Hoeveel weet DJ John af van de disco?

Alles, John was al Disc Jockey in de hoogtijdagen van de disco! Als geen ander weet hij dus hoe de sfeer toen was en hoe hij die naar nu moet vertalen! Kijk maar eens op de Disco & Soul DJ pagina.


Heeft John ook discoballen en andere discoverlichting?

Bij het inhuren van de drive-in show zit er standaard al veel bij, zoals discolampen en een rookmachine. Maar je kunt ook nog extra’s erbij huren. Denk hierbij aan zaken als spiegelbollen, blacklight, backdrop of een lichtvloer. Dit staat ook op de prijzen pagina.


Als je DJ John voor een avond huurt, hoe worden dan de pauzes opgevuld?

Niet, John neemt geen pauze, John draait!


Wat is een verlichte LED dansvloer?

Een verlichte LED dansvloer is een dansvloer met vele gekleurde leds ingebouwd welke in combinatie met een stuurprogramma de mooiste licht patronen in de vloer kunnen projecteren. Led dansvloeren zijn tegenwoordig heel betaalbaar om te huren en ultra-dun zodat je gasten er niet over zullen struikelen. Een verlichte led dansvloer is absoluut een aanrader en onmisbaar voor het ultieme 'Saturday Night Fever Disco gevoel'!


Wat zijn de ervaringen met DJ John Valk op diverse feestjes?

Hier kun je de reviews over DJ John Valk lezen.

Boek direct Allround DJ John Valk

Direct de beste Allround DJ voor jouw feest huren? Boek dan mij, DJ John Valk, voor jouw all inclusive feest en bereid je voor op een top feest met de gaafste muziek!

Neem contact op voor een offerte of bel naar 

0651-789251

Je kunt mij ook mailen via: info@djjohnvalk.nl

 

Stuur je mij een mail, dan kun je spoedig antwoord terug verwachten. Je ontvangt dan een offerte met de prijs ontvangt en we maken indien gewenst een kennismakingsafspraak. Met mij als jouw Allround DJ ben je altijd verzekerd van professionaliteit en een geslaagde DJ verjaardag met een mooie drive in show voor de scherpste prijs!© 2024 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: bwYBCQAvCwUFAAcBGQ4DBEEBAw@nospam | Algemene voorwaarden

empty