Bruiloft DJ

Verzoekplaten kaartjes, kunnen niet ontbreken op jullie feest!DJ John filmpjes

Een bruiloft dj inhuren?

Een dj huren voor de mooiste dag van jullie leven? Dat is niet zomaar iets, daar willen jullie het beste van het beste voor hebben! Een bruiloft dj zorgt immers voor de sfeer van jullie bruiloft. Zoek niet verder, DJ John Valk is de man die jullie bruiloft laat schitteren! Vooral met de nieuwe led tv dj-booth zijn er ook visueel allerlei leuke mogelijkheden om je bruiloft nog meer glans te geven doormiddel van foto's, filmjes of een welkomstboodschap!

Wat biedt DJ John?

DJ John maakt van jullie bruiloftsfeest een happening waar iedereen nog lang aan terugdenkt. Of je nu houdt van rock & roll, r&b, trance, dance, hardcore, happy hardcore of van de hits van nu, hij heeft het allemaal! Met DJ John zijn jullie verzekerd van het mooiste feest op jullie mooiste dag!

Lekker persoonlijk

DJ John zal alles met jullie bespreken. Wat willen jullie als bijvoorbeeld voor openingsdans en zijn er nog aanvullende wensen? Het is jullie feest, dus jullie bepalen wat voor avond het gaat worden. 'Dit wil ik ook op mijn feest' is dan ook een kreet die nogal eens klinkt. En het fijne is, John zorgt ervoor, jullie hoeven alleen maar te genieten! Willen jullie meer dan alleen een DJ op je bruiloft? Via John kunnen jullie ook een saxofonist of zanger boeken.

Vraag via WhatsApp

Of

Bel mij voor een vraag:

Tel: 06-51789251Als extra bij mij te boeken!
Leuke aanvulling voor op jou of jullie feest!
Klik hier voor uitleg

© 2019 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr. 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: o8rNxczjx8nJzMvN1cLPyI3Nzw@nospam | Algemene voorwaarden

empty