Bruiloft DJ John Valk

bruiloft dj john valk

Een bruiloft dj inhuren?

Een dj huren voor de mooiste dag van jullie leven? Dat is niet zomaar iets, daar willen jullie het beste van het beste voor hebben! Een bruiloft dj zorgt immers voor de sfeer van jullie bruiloft. Dus willen jullie een drive in show huren die volledig aan jullie wensen kan voldoen? Zoek niet verder: DJ John Valk is de man die jullie bruiloft laat schitteren! Vooral met de nieuwe led tv dj-booth zijn er ook visueel allerlei leuke mogelijkheden om je bruiloft nog meer glans te geven doormiddel van foto's, filmjes of een welkomstboodschap.Wat biedt DJ John?

Allereerst is DJ John de gezelligste DJ voor een bruiloft. Met zijn 38 jaar ervaring weet hij als geen ander hoe hij jullie gasten kan vermaken en maakt hij jullie feest tot een happening waar iedereen nog lang aan terugdenkt. Of je nu houdt van rock & roll, r&b, trance, dance, hardcore, happy hardcore of juist van de hits van nu: hij heeft het allemaal! Een echt stijldansfeest? Geen probleem voor deze swingende bruiloft DJ. Hebben jullie gasten een verzoeknummertje? Natuurlijk kan dat! Een dj op je bruiloft? DJ John dus op je bruiloft!NIEUW 55 inch led tv meubel

Bruiloft met vwbusje.com

Grote Drive-in showLekker persoonlijk

DJ John zal alles met jullie bespreken. Wat willen jullie en zijn er nog aanvullende wensen? Het is jullie feest, dus jullie bepalen wat voor avond het gaat worden. 'Dit wil ik ook op mijn feest' is dan ook een kreet die nogal eens klinkt. Zeg nou zelf: je moet er toch niet aan denken als er op jouw bruiloft iets mis gaat? Alles moet toch tot in de puntjes goed geregeld zijn. En daarom is deze persoonlijke aanpak zo fijn. Zo weten jullie, maar ook de dj, wat er gaat gebeuren om jullie trouwfeest zo swingend mogelijk te laten verlopen. En het fijne is: John zorgt ervoor, jullie hoeven alleen maar te genieten!Gezellige extra's

Hebben jullie wel zin in iets extra's op jullie trouwdag? Willen jullie meer dan alleen een DJ op je bruiloft? Via John kunnen jullie ook een saxofonist of zanger boeken. En er is meer om de feestvreugde te vergroten, zoals:

  • Confetti kanon

  • Bellenblaasmachine

  • Droogijs effect

  • Ibiza-1000 RGB Lasershow

  • Discovloer (Led)


Natuurlijk zal John ook zorgen voor gezellige interactie met jullie én jullie gasten. Want met elkaar maak je de mooiste feesten!

Met DJ John zijn jullie verzekerd van het mooiste feest op jullie mooiste dag!

Een dj inhuren doen jullie dus gewoon hier! Bekijk de mogelijkheden.


En wat is nu de missie van DJ John zelf?

Ik wil dat iedereen naar huis gaat met een blij gezicht...

Kijk, dat wil toch iedereen voor de gasten van zijn feest? 

Bel of mail voor beschikbaarheid!


Facebook

Filmpjes

KvK-nr. 53556364 | Copyright © 2018 | DJ John Valk drive-in show | Huizen

Voor informatie: wquspK2CpqioraqstKOuqeysrg@nospam

empty