Een Disco & Soul DJ huren


Disco & Soul DJ huren

Een disco organiseren

Je wilt een echte disco party organiseren. Zo’n feest waarbij je je echt in een dancing waant. Wat heb je dan zoal nodig? Uiteraard is een drive-in show boeken het beste wat je doen kunt. Met een spetterende lichtshow en de echte disco beat kan jouw avond niet meer stuk. Een DJ met soul, of anders gezegd een Soul DJ huren: ga voor de sfeer van toen en organiseer een feest die niemand meer snel zal vergeten! Een discoavond met spiegelbollen, blacklights en andere fonkelende lichteffecten. Zorg voor een feest met een echte “Saturday night fever!”


Dus jij verlangt naar zo’n ouderwetse disco avond, waar de dansvloer vol stond met swingende meiden en jongens? Waar het disco licht het ritme aangaf en de muziek nooit ging vervelen? Wil je een feest organiseren waarbij er een echte jaren 70 DJ de disco classics draait en jij niks anders hoeft te doen dan dansen? Dancing the night away… Nou, dat kan! Een disco Dj huren is 1 ding, een échte disco (-of soul) DJ huren een hele andere. Maar met John zit je goed!


Disco & Soul DJ huren


Disco & Soul DJ huren
Waarom DJ John?:

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Persoonlijke bespreking feest

 • DJ John Valk is uw aanspreekpunt én DJ, geen verrassingen!

 • Vele jaren veelzijdige muziekervaring

 • Volle dansvloer!

 • Unieke en stijlvolle DJ Booth met Led-Scherm
 • Geen Pauzes!

 • Professionele, full time Deejay

 • Pro apparatuur Denon, EV, LD en Showtec
 • Hoge kwaliteit voor een duidelijke prijs!Dance, Boogie Wonderland

Dansen, dáár gaat het immers om. Dus wil je een disco party waarbij de DJ benaderbaar is om jullie dansfavorieten gedraaid te krijgen. Een DJ die als geen ander weet hoe hij zijn gasten kan laten swingen. Die inspringt op de soul van de aanwezigen. Dus: “Dance, Boogie Wonderland!” Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of om een groots personeelsfeest: John Valk draait er zijn hand niet voor om!

De dance classics knallen uit de boxen en jij? Jij geniet van alle soul, funk en overige discohits. Voetjes van de vloer dus! “Rock me baby!”Foto's Disco DJ John Valk met Drive-in Show


FAQ  /  Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om DJ John Valk in te huren?

Als allround DJ met tientallen jaren briljante ervaring als professionele DJ in de muziek- en entertainmentindustrie, komt de service van DJ John met een relatief goedkope prijs. Hij biedt twee basispakketten aan vanaf €575 voor de kleine Drive-in Show tot €650 voor de grote Drive-in Show. Dit is te lezen op de prijzen pagina. Je kunt ook feest attributen toevoegen, zoals spiegelbol, discovloer of zelfs lichtshows. Maak een afspraak en laat je informeren over alle aspecten voor je eigen allround feest!


Hoeveel weet DJ John af van de disco?

Alles, John was al Disc Jockey in de hoogtijdagen van de disco! Als geen ander weet hij dus hoe de sfeer toen was en hoe hij die naar nu moet vertalen!


Wat is een verlichte LED dansvloer?

Een verlichte LED dansvloer is een dansvloer met vele gekleurde leds ingebouwd welke in combinatie met een stuurprogramma de mooiste licht patronen in de vloer kunnen projecteren. Led dansvloeren zijn tegenwoordig heel betaalbaar om te huren en ultra-dun zodat je gasten er niet over zullen struikelen. Een verlichte led dansvloer is absoluut een aanrader en onmisbaar voor het ultieme 'Saturday Night Fever Disco gevoel'!


Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Er volgt eerst een kennismakingsgesprek en dan wordt de offerte opgesteld.


Welke muziek draait DJ John Valk zelf het liefst?

DJ John kan soul, disco, dance en Early House heel erg waarderen, maar draait zijn hand dus ook niet om voor andere muziekstijlen. De muziek die DJ John zelf thuis draait is heel divers.


Is er vervanging als DJ John bijvoorbeeld ziek wordt?

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn dat John niet zelf zou kunnen komen, dan heeft hij meerdere professionele DJ’s die voor hem willen inspringen. Gelukkig komt dit praktisch nooit voor!


Hoe maak ik duidelijk wat voor soort feest ik wil?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin kan jij vertellen wat je verwacht en kan ik je vertellen of ik dat waar kan maken. Geheel vrijblijvend trouwens! Omdat John zelf het aanspreekpunt is gaat jouw aanvraag niet via meerdere schijven en blijven de lijntjes dus heel kort. Dit komt jouw wensen zeker ten goede!


Heeft John ook discoballen en andere discoverlichting?

Bij het inhuren van de drive-in show zit er standaard al veel bij, zoals discolampen en een rookmachine. Maar je kunt ook nog extra’s erbij huren. Denk hierbij aan zaken als spiegelbollen, blacklight, backdrop of een lichtvloer. Dit staat ook op de prijzen pagina.


Wat zijn de ervaringen met DJ John Valk op diverse feestjes?

Hier kun je de reviews over DJ John Valk lezen.


Wat krijg je nu eigenlijk allemaal als je ons inhuurt?

"Dit hangt ervan af of je de grote of de kleine Drive-in Show erbij boekt. Je krijgt in ieder altijd een nette DJ-Booth en professioneel licht en geluid. En natuurlijk DJ John zelf als ervaren Diskjockey! Op de pagina "prijzen" zie je exact wat je krijgt bij de verschillende Drive-in Shows."
Waarom DJ John als Disco DJ?

John stamt nog uit de tijd dat een DJ gewoon Disc Jockey heette. John was zelfs toen al een enthousiaste DJ en weet dus als geen ander hoe er een echt discofeest georganiseerd moet worden. Niks geen imitatiefeestje, maar een swingend discofeest zoals het in de jaren 70 en 80 gewoon was. Dus wat houdt je tegen? “Play that funky music!”


Wat is nu eigenlijk disco?

De term disco ontstond in de jaren zestig en is afgeleid van het woord discotheek. Een discotheek was een uitgaansgelegenheid waarbij alles eigenlijk om het dansen draaide. De dansvloer was dan ook het stralende middelpunt. De disco muziek is een genre muziek met invloeden uit meerdere muziekstijlen, zoals soul, funk, maar ook salsa. De echte disco hype was vooral in de jaren zeventig en tachtig. Maar nog altijd zijn er veel mensen die houden van de heerlijke disco beat. Kies een DJ die uit de tijd komt van de disco beat Hoe kan een DJ zorgen voor een sprankelend feest? Inderdaad, als hij zelf ook enthousiast is. Wat jij nodig hebt is een DJ die zelf disco fanaat is, die nog weet hoe het was én bij wie die liefde nooit is overgegaan! Alleen dan kom je uit op de echte soul- en disco sfeer van vroeger! “But my baby just love to dance!”


Nieuw bij de disco show De Led Discobol

DJ John Valk Led discobollen saturdaynight fever

Een DJ boeken

Een DJ boeken hoeft niet moeilijk te zijn. Ga voor kwaliteit en kennis: ga voor DJ John Valk. Deze Drive In DJ maakt van jouw feest een prachtig feest. Als allround DJ weet hij van ieder feest een geslaagde party te maken.Waarom zou ik kiezen voor DJ John?

 • Al sinds 1979 DJ!
 • Is fulltime DJ en heeft dus bakken ervaring
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Alles verloopt via John, dus miscommunicatie is praktisch onmogelijk
 • In incidentele gevallen is er toch altijd een back-up
 • Geen pauzes
 • Zorgt voor volle dansvloeren
 • Zorgt voor het echte discogevoel door zijn ervaring en alle disco attributen
 • Persoonlijk, gezellig en professioneel!© 2024 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: 5I2KgoukgI6Oi4yKkoWIj8qKiA@nospam | Algemene voorwaarden

empty