Allround DJ Amstelveen

DJ Amstelveen

DJ John Valk zorgt voor een onvergetelijke dansavond in Amstelveen. Het maakt John niet uit om wat voor feest het gaat. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardag: John maakt het tot een gezellig, swingende party. Hij heeft ook jaren gedraaid in Sport- en Partycentrum de Kegel en bij tennisvereniging De vliegende Hollander (DHV). Het succes van een feest wordt toch grotendeels bepaald door de muziek. DJ John weet als geen ander hoe hij de aanwezigen moet aansporen om gezellig te genieten en eventueel zelfs mee te swingen. Zijn collectie en draaistijl laat hij afhangen van het publiek waar hij voor staat. Zo draait hij voor jong en oud en van Disco, Dance, Nederlandstalig, Rock & Roll tot de hedendaagse top 40.

Heb je bepaalde ideeën of wensen? Bespreek ze gewoon met John en hij zorgt dat het helemaal wordt zoals je in gedachten had.

Als DJ uit de jaren tachtig verzorgt hij graag feesten met een seventies, eighties of nineties thema. Wat natuurlijk niet wegneemt dat hij ook zijn hand niet omdraait voor moderne muziek. DJ John werkt samen met 5 professionele DJ's waardoor hij bij incidentele gevallen altijd een back-up heeft.

Een ervaren DJ met Drive-in Show huren?

Ik verzorg uw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest in Amstelveen graag muzikaal tot in de puntjes. Neem snel vrijblijvend contact op via telefoon, WhatsApp of Email. 

 

 


© 2022 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: DGViamNMaGZmY2Riem1gZyJiYA@nospam | Algemene voorwaarden

empty