DJ BedrijfsfeestDJ John Valk

Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een bekwame DJ uw feest in de juiste banen lijden. Hij moet op zo een bedrijfsfeest alle leeftijden het naar de zin maken. En natuurlijk moet het een waardevolle avond worden voor de medewerkers en eventueel andere relaties waar u indruk op wilt maken. Als DJ uit de 80’s heb ik een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan ik uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld. Klik hier voor prijzen en mogelijkheden!'

DJ John Valk met discobollen
De mogelijkheden van een bedrijfsfeest qua muziekstijlen is onbeperkt denk hierbij aan: Hollandse hits, Amsterdamse avond, après-ski, disco, 70’s, 80’s, Foute Party, top 40. Natuurlijk mag de kerst en nieuwjaarsborrel niet ontbreken! Zo kunt u verschillende kanten op met uw bedrijfsfeest!

Microfoongebruik is ook mogelijk zowel om het feest op te zwepen of voor een presentatie van de directeur, leidinggevende of de feestcommissie! Er is dan ook altijd een draadloze microfoon beschikbaar! Ik ben een self-supporting Dj met een geluidset tot 400 personen.

 
© 2024 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: pM3KwsvkwM7Oy8zK0sXIz4rKyA@nospam | Algemene voorwaarden

empty