De beste verjaardag DJ huren? Boek DJ John Valk!

Voor feestjes die niet zomaar voorbij mogen gaan.DJ Verjaardag

Als u uw verjaardag wilt vieren in uw woonkamer, schuur of kroeg is een bekwame DJ geen overbodige luxe. Hij moet op zo een feest alle leeftijden het naar de zin maken. En natuurlijk moet het een waardevolle avond worden voor u en uw gasten. Met het nieuwe led tv meubel is het ook mogelijk om uw foto's en video's uit uw jongere jaren op het scherm te laten zien. Als DJ uit de 80’s heb ik een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan ik uw verjaardag of u nu 30 of 80 jaar wordt gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld van de jaren 50 tot heden. Klik hier voor de mogelijkheden!'DJ Verjaardag

Persoonlijke bespreking voor jouw fantastische feest

Hoe lang draait een DJ op een verjaardag? Voordat ik op jouw verjaardagsfeest ga draaien, zullen we eerst je verjaardag persoonlijk bespreken. Wat zijn jouw wensen? Welke fantastische muziek nummers moeten er gedraaid worden en in welke volgorde? Hoe lang ga ik draaien? Welke extra elementen moeten er worden toegevoegd aan jouw feest? Ik denk met jou mee om zo tot een gaaf programma te komen waar jouw gasten van onder de indruk zullen zijn.Wat biedt DJ John?


DJ John heeft meer dan 40 jaar ervaring met het draaien van de meest dansbare muziek. Zet je mij in voor jouw feest, dan kun je onder andere de volgende voordelen verwachten:
- Vaste scherpe prijs
- Verschillende soorten muziek, dus voor elk wat wils
- DJ die een unieke sfeer neerzet
- Professioneel geluid
- Complete drive-in show 

Klaar om jouw ultieme feest te beleven? Boek direct verjaardag DJ John Valk

Direct de beste verjaardag DJ voor jouw feest huren? Boek dan mij, DJ John Valk, voor jouw all inclusive verjaardagsfeest en bereid je voor op een top feest met de gaafste muziek!

Neem contact op voor een offerte of bel naar 0651-789251

Je kunt mij ook mailen via: info@djjohnvalk.nl

 

Stuur je mij een mail, dan kun je spoedig antwoord terug verwachten. Je ontvangt dan een offerte met de prijs ontvangt en we maken indien gewenst een kennismakingsafspraak. Met mij als jouw verjaardag DJ ben je altijd verzekerd van professionaliteit en een geslaagde DJ verjaardag met een mooie drive in show voor de scherpste prijs!
© 2022 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: 2bC3v7aZvbOztrG3r7i1sve3tQ@nospam | Algemene voorwaarden

empty