De beste verjaardag DJ huren? Boek DJ John Valk!

Voor feestjes die niet zomaar voorbij mogen gaan.De beste verjaardag DJ huren? Boek mij, DJ John Valk, voor jouw knalfeest! Of je jouw bijzondere verjaardagsfeest nu wilt vieren met juiste muziek in de woonkamer, de schuur of in de kroeg, een professionele DJ is onmisbaar. De DJ is de gangmaker van het feest. Zeker als het een verjaardagsfeest betreft. Door precies de juiste muzikale sfeer neer te zetten zorgt hij of zij ervoor dat gasten van alle leeftijden het naar hun zin hebben.

 

De beste DJ maakt van jouw verjaardag een groot feest. Reden genoeg om dus ook naar de beste verjaardag DJ op zoek te gaan. Boek mij meteen als jouw verjaardag DJ voor een onvergetelijk feest of lees verder voor meer informatie over mijn mogelijkheden en wat de voordelen zijn van het huren van mij als muziek DJ op jouw verjaardag.Verjaardagsfeestje vieren? Boek DJ John Valk als ervaren entertainer

Mogelijkheden verjaardag DJ John ValkZet je mij als verjaardag DJ in voor jouw fantastische verjaardagsfeest, dan is vrijwel alles mogelijk. Zo kan ik diverse muziekstijlen draaien, waaronder Stampende disco, Hollandse Hits, Foute party muziek of rock-’n-roll. Zin in muziek uit de 50’s, 60’s, 70’s of 80’s, een echte foute party of juist een top 40 avond? Ook dat is zeker mogelijk! Kies voor een thema avond op jouw grote feest met goede muziek of ga juist voor verschillende muziekgenres door elkaar. 

Foto's Verjaardagsfeest met Drive-in Show


Verjaardag DJ John Valk: onmisbaar op jouw feest!Wat biedt DJ John?


DJ John heeft meer dan 40 jaar ervaring met het draaien van de meest dansbare muziek. Zet je mij in voor jouw feest, dan kun je onder andere de volgende voordelen verwachten:
- Vaste scherpe prijs
- Verschillende soorten muziek, dus voor elk wat wils
- DJ die een unieke sfeer neerzet
- Professioneel geluid
- Complete drive-in show 

Klaar om jouw ultieme feest te beleven? Hoe boek je John als verjaardag dj?

Vul het aanvraagformulier in en alles komt goed!

Wacht niet te lang, want goede DJ's zijn momenteel super druk bezet!
Vragen? WhatsApp me maar!

Bel of WhatsApp: 06-51789251
ballon verjaardag 40/50 jaar
Waarom DJ John?:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Persoonlijke bespreking feest

  • DJ John Valk is uw aanspreekpunt én DJ, geen verrassingen!

  • Vele jaren veelzijdige muziekervaring

  • Volle dansvloer!

  • Unieke en stijlvolle DJ Booth met Led-Scherm
  • Geen Pauzes!

  • Professionele, full time Deejay

  • Pro apparatuur Denon, EV, LD en Showtec
  • Hoge kwaliteit voor een duidelijke prijs!
Verjaardag DJ


Veelgestelde vragen:

Wat is een verjaardag DJ eigenlijk?

Een DJ die veel of altijd op een verjaardag draait en precies weet wat op zulke feesten gebeuren moet om de sfeer er goed in te krijgen.


Wat maakt een goede verjaardag DJ anders dan een gemiddelde DJ?

Iedere professionele DJ zal op ook prima kunnen draaien op een verjaardagsfeest, maar een echte verjaardag DJ weet veel beter wat de wensen zijn op een dergelijke party. Hij weet hoe hij verjaardagsgasten kan vermaken en uitnodigen om mee te doen en om bijvoorbeeld een reis door de tijd met de muziek te maken. Wat op een gewone discoavond of bij een ander evenement niet aan de orde is. 


Welke muziek draait een (allround) verjaardag DJ dan?

Een allround verjaardag DJ zal inspelen op de voorkeuren van de jarige. Maar ook kan hij een muzikale reis door de tijd maken, want een jarige heeft natuurlijk met het groeien der jaren ook zijn eigen muzikale voorkeuren en ervaringen opgebouwd. Met alle leuke herinneringen die daaraan vastkleven. Veel gasten zullen die herinneringen met hem delen, dus dat maakt het extra leuk! Natuurlijk zal de DJ ook opletten welke muziek door de gasten gewaardeerd wordt om zo de feestvreugde te verhogen, mensen op de dansvloer te krijgen en er in de eerste plaats een gezellige avond van te maken!


Doe je als verjaardag DJ ook verzoeknummers?

Uiteraard kunnen er nummers aangevraagd worden. Zo speel je immers nog meer in op wat de gasten willen en maken we er samen een leuke avond van.


Draai je ieder verzoeknummer?

Nee, niet ieder verzoeknummer kan ingewilligd worden. Het moet natuurlijk wel passen bij de wensen van de jarige en de sfeer van de avond.


Wat voor muziekgenres komen er allemaal voorbij?

Omdat er vaak een reis door de tijd gemaakt wordt zal er van alles voorbijkomen. Van rock & roll tot disco, house tot funk en uiteraard de hits van toen en nu. Vanzelfsprekend wordt er ingespeeld op wat het publiek leuk vindt zodat de sfeer alleen maar leuker wordt. En natuurlijk zal je als jarige zelf ook al van tevoren je eigen wensen kenbaar maken!


Welke muziek draait DJ John Valk zelf het liefst?

DJ John kan soul, disco, dance en Early House heel erg waarderen, maar draait zijn hand dus ook niet om voor andere muziekstijlen. De muziek die DJ John zelf thuis draait is heel divers.


Moet ik een DJ inzetten op mijn verjaardagsfeest?

Of je een DJ in wil zetten op jouw verjaardagsfeest bepaal je uiteraard helemaal zelf. Hou je wel van een lekker feestje, dan is het zeker aan te raden. Houden je gasten ervan om te dansen? Dan zou ik het zeker doen.


Voor welke verjaardagen kun je DJ John Valk het beste inzetten?

Voor iedere verjaardag die groots gevierd mag worden, is DJ John prima in te zetten. Vaak wordt erbij ‘ronde getallen verjaardagen’ gekozen voor een groter feest. Maar wil je eens iets groters, omdat je daar gewoon zin in hebt? Of omdat je wilt dat mensen jouw feest niet snel zullen vergeten? Gewoon doen! Dan is DJ John Valk inhuren een heel goed idee!


Wat maakt DJ John Valk als ervaren verjaardag DJ zo bijzonder?

DJ John Valk is al heel lang professioneel bezig met muziek en weet daardoor veel over de muziek door alle tijden heen. Dit maakt het zeker leuker omdat hij dus ook iets te vertellen heeft over de muziek. Daarnaast heeft hij een brede smaak en is de keuze die jij als jarige aan muziek krijgt aangeboden ook breed. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jarenlange ervaring om als DJ een gezellige avond neer te zetten.


Boek direct verjaardag DJ John Valk

Direct de beste verjaardag DJ voor jouw feest huren? Boek dan mij, DJ John Valk, voor jouw all inclusive verjaardagsfeest en bereid je voor op een top feest met de gaafste muziek!

Neem contact op voor een offerte of bel naar 

0651-789251

Je kunt mij ook mailen via: info@djjohnvalk.nl

 

Stuur je mij een mail, dan kun je spoedig antwoord terug verwachten. Je ontvangt dan een offerte met de prijs ontvangt en we maken indien gewenst een kennismakingsafspraak. Met mij als jouw verjaardag DJ ben je altijd verzekerd van professionaliteit en een geslaagde DJ verjaardag met een mooie drive in show voor de scherpste prijs!Foto's Verjaardagsfeest met Drive-in Show© 2024 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: I0pNRUxjR0lJTEtNVUJPSA1NTw@nospam | Algemene voorwaarden

empty