De beste verjaardag DJ huren? Boek DJ John Valk!

Voor feestjes die niet zomaar voorbij mogen gaan.De beste verjaardag DJ huren? Boek mij, DJ John Valk, voor jouw knalfeest! Of je jouw bijzondere verjaardagsfeest nu wilt vieren met juiste muziek in de woonkamer, de schuur of in de kroeg, een professionele DJ is onmisbaar. De DJ is de gangmaker van het feest. Zeker als het een verjaardagsfeest betreft. Door precies de juiste muzikale sfeer neer te zetten zorgt hij of zij ervoor dat gasten van alle leeftijden het naar hun zin hebben. De beste DJ maakt van jouw verjaardag een groot feest. Reden genoeg om dus ook naar de beste verjaardag DJ op zoek te gaan. Boek mij meteen als jouw verjaardag DJ voor een onvergetelijk feest of lees verder voor meer informatie over mijn mogelijkheden en wat de voordelen zijn van het huren van mij als muziek DJ op jouw verjaardag.Verjaardagsfeestje vieren? Boek DJ John Valk als ervaren verjaardags DJ

Mogelijkheden verjaardag DJ John ValkZet je mij als verjaardag DJ in voor jouw fantastische verjaardagsfeest, dan is vrijwel alles mogelijk. Zo kan ik diverse muziekstijlen draaien, waaronder Stampende disco, Hollandse Hits, Foute party muziek of rock-’n-roll. Zin in muziek uit de 50’s, 60’s, 70’s of 80’s, een echte foute party of juist een top 40 avond? Ook dat is zeker mogelijk! Kies voor een thema avond op jouw grote feest met goede muziek of ga juist voor verschillende muziekgenres door elkaar. Met mijn nieuwe LED tv meubel kan ik ook foto’s of video’s naar wens op het scherm laten zien tegelijk met muziek. Denk bijvoorbeeld aan foto’s uit jouw jongere jaren. Zo kan ik jouw verjaardag, of je nu je 30ste verjaardag viert, 50 wordt of zelfs 80, onvergetelijk maken.

DJ Verjaardagsfeest
Verjaardag DJ John Valk: onmisbaar op jouw feest!Wat biedt DJ John?


DJ John heeft meer dan 40 jaar ervaring met het draaien van de meest dansbare muziek. Zet je mij in voor jouw feest, dan kun je onder andere de volgende voordelen verwachten:
- Vaste scherpe prijs
- Verschillende soorten muziek, dus voor elk wat wils
- DJ die een unieke sfeer neerzet
- Professioneel geluid
- Complete drive-in show 

Klaar om jouw ultieme feest te beleven? Hoe boek je John als verjaardag dj?

Vul het aanvraagformulier in en alles komt goed!

Wacht niet te lang, want goede DJ's zijn momenteel super druk bezet!
Vragen? WhatsApp me maar!

Bel of WhatsApp: 06-51789251
DJ Verjaardag
Waarom DJ John?:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Persoonlijke bespreking feest

  • DJ John Valk is uw aanspreekpunt én DJ, geen verrassingen!

  • Vele jaren veelzijdige muziekervaring

  • Volle dansvloer!

  • Unieke en stijlvolle DJ Booth met Led-Scherm
  • Geen Pauzes!

  • Professionele, full time Deejay

  • Pro apparatuur Denon, EV, LD en Showtec
  • Hoge kwaliteit voor een duidelijke prijs!


DJ Verjaardag


Voordelen verjaardag DJ John Valk boeken


Een verjaardag DJ boeken voor je verjaardagsfeest brengt vele voordelen met zich mee. Wat biedt DJ John? Huur je mij in voor jouw verjaardag, dan kun je rekenen op diverse voordelen. Ik zorg er niet alleen voor dat jouw verjaardag een fantastisch feest wordt om nooit meer te vergeten, maar heb je nog veel meer te bieden. Hieronder heb ik de voordelen van mij als muziek DJ boeken voor jouw feest boeken op een rij gezet.


De beste overgang naar nieuwe nummers

Je kunt zelf een geweldige playlist afspelen op je verjaardagsfeest, maar dat is niet ideaal. Een ervaren verjaardag DJ weet welke nummers het beste na elkaar kunnen komen en speelt in op de sfeer die er op het feest is. Ik voel feilloos aan wanneer het tijd is voor het beste up tempo nummer, een slow nummer en met welke muziek nummers ik de gasten uit hun dak kan laten gaan. Fantastische nummers, de beste apparatuur en optimaal geluid zijn erg belangrijk voor de sfeer op een verjaardagsfeest.

 

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Wat is de gemiddelde prijs van een DJ? Met mij als jouw verjaardag DJ kun je altijd rekenen op topkwaliteit voor de scherpste prijs en een goede verjaardag. Vooraf maken we een heldere prijsopgave waarin de prijs voor jouw wensen staan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op je verjaardag. Hierin vind je de muziek draaitijden, wat je verdere muzikale wensen zijn en welke extra’s je wilt boeken.

 

Persoonlijke bespreking voor jouw fantastische feest

Hoe lang draait een DJ op een verjaardag? Voordat ik op jouw verjaardagsfeest ga draaien, zullen we eerst je verjaardag persoonlijk bespreken. Wat zijn jouw wensen? Welke fantastische muziek nummers moeten er gedraaid worden en in welke volgorde? Hoe lang ga ik draaien? Welke extra elementen moeten er worden toegevoegd aan jouw feest? Ik denk met jou mee om zo tot een gaaf programma te komen waar jouw gasten van onder de indruk zullen zijn.

 

Een gave verlichte LED dansvloer huren? Ook dat is mogelijk?

Wist je dat je bij DJ John Valk ook een toffe verlichte LED dansvloer kunt huren? Zo'n supergave Saturday Night Fever dansvloer is echt onmisbaar op jouw verjaardagsfeest.  Zeker als je een feest in jaren 70 of 80 thema geeft, mag een verlichte LED dansvloer zeker niet ontbreken. Vraag gerust naar de prijs en mogelijkheden! 

De leukste verrassingselementen


Zet je mij in als DJ voor jouw verjaardagsfeest, dan kun je rekenen op de leukste verrassingselementen. Welke dit zijn? Dat verklap ik niet. Dat is juist de verrassing! Natuurlijk bespreken we van tevoren hoe ik jouw gasten het beste kan verrassen en wanneer. Ik hoor graag wat jouw muziek wensen zijn voor jouw verjaardagsfeest, zodat we samen iets kunnen bedenken dat een onvergetelijke indruk achterlaat op jouw bijzondere verjaardag.

 

Professionele service

Ook een voordeel van mij als jouw verjaardag DJ, is dat je op de beste professionele service kunt rekenen. Ik heb jarenlange ervaring als veelzijdige DJ en weet daarom precies hoe ik jouw gasten kan vermaken op je verjaardagsfeest. Ook neem ik mijn eigen professionele apparatuur mee naar jouw verjaardagsfeest en beschik ik over back-up wanneer nodig. Hiervoor werk ik samen met 5 verschillende DJ’s om jou van het beste geluid te voorzien.  Ik zorg er altijd voor dat jouw verjaardagsfeest, of dit nu een meer bijzondere 50ste verjaardag, 60ste verjaardag of 16de verjaardag betreft, precies volgens planning verloopt.

 

Altijd een volle dansvloer

Boek je mij als jouw verjaardag DJ voor jouw verjaardagsfeest, dan weet je zeker dat je altijd een volle dansvloer hebt. Dit komt door de perfecte keuze tussen de diverse muziek nummers. Het zal dan ook nooit voorkomen dat de sfeer omlaag gaat op je verjaardagsfeest en jouw gasten allemaal in een hoek staan. Reken maar dat jouw gasten volop plezier hebben en straks mooie herinneringen aan jouw allround dj verjaardag hebben.Verjaardag DJ


DJ John Valk Drive-in Show voor je verjaardag inhuren: veelgestelde vragen

Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Antwoord: er volgt eerst een kennismakingsgesprek en dan wordt de offerte opgesteld. 


Wat zijn de kosten voor een verjaardag DJ huren? 

Antwoord: vanaf 525,00 per avond. Alle (extra) opties staan op deze pagina

Wat krijg je nu eigenlijk allemaal als je ons inhuurt?

Antwoord: dit hangt ervan af of je de grote of de kleine Drive-in Show erbij boekt. Je krijgt in ieder altijd een nette DJ-Booth en professioneel licht en geluid. En natuurlijk DJ John zelf als ervaren Diskjockey!
Op de pagina "prijzen" zie je exact wat je krijgt bij de verschillende Drive-in Shows.


Kun je ook verzoeknummers aanvragen?

Jazeker, daar houden we van!


Hoe lang draait de verjaardag DJ bij een verjaardagsfeest?

Antwoord: dit gaat in overleg met de klant. Standaard is 4,5 uur, maar langer kan in overleg.


Wat zijn de ervaringen met DJ John Valk op verjaardagsfeestjes?

Antwoord: hier kun je een aantal reviews over DJ John Valk lezen


Wat is een verlichte LED dansvloer?

Antwoord: een verlichte LED dansvloer is een dansvloer met vele gekleurde leds ingebouwd welke in combinatie met een stuurprogramma de mooiste licht patronen in de vloer kunnen projecteren. Led dansvloeren zijn tegenwoordig heel betaalbaar om te huren en ultra-dun zodat je gasten er niet over zullen struikelen. Een verlichte led dansvloer is absoluut een aanrader en onmisbaar voor het ultieme "Saturday Night Fever Disco gevoel"!
Boek direct verjaardag DJ John Valk

Direct de beste verjaardag DJ voor jouw feest huren? Boek dan mij, DJ John Valk, voor jouw all inclusive verjaardagsfeest en bereid je voor op een top feest met de gaafste muziek!

Neem contact op voor een offerte of bel naar 0651-789251

Je kunt mij ook mailen via: info@djjohnvalk.nl

 

Stuur je mij een mail, dan kun je spoedig antwoord terug verwachten. Je ontvangt dan een offerte met de prijs ontvangt en we maken indien gewenst een kennismakingsafspraak. Met mij als jouw verjaardag DJ ben je altijd verzekerd van professionaliteit en een geslaagde DJ verjaardag met een mooie drive in show voor de scherpste prijs!Foto's Verjaardagsfeest met Drive-in Show© 2022 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: DGViamNMaGZmY2Riem1gZyJiYA@nospam | Algemene voorwaarden

empty