Klanten waarderen mij op Google met een 4.7 van 5

Kerst DJ John Valk regelt desnoods het complete entertainment voor je kerstborrel of eindejaarsfeest!Kerst DJ John Valk: kerstborrel en Nieuwjaarsreceptie

De kerstborrel wordt een stuk leuker met de echte kerst DJ. Een kerst bedrijfsfeest vraagt om een gezellige kerstsfeer, maar wordt pas écht feest als muziek er onderdeel van is."Want een kerst bedrijfsfeest zonder (kerst)muziek is als een kerstboom zonder kerstballen."Voor ieder bedrijfsfeest is DJ John de juiste persoon, maar zeker bij een bedrijfs-kerst-feest weet hij de juiste sfeer op te roepen. Hij is misschien de kerstman niet, maar wel dé kerst DJ die met zijn levenslange DJ-ervaring precies weet wat jouw kerstfeest nodig heeft.
Het is altijd pret, met een kerstpakketKerstborrel ideeën:DJ John heeft in zijn muzikale loopbaan al veel meegemaakt en biedt jou uit eigen ervaring daarom graag een aantal kerstborrel ideeën! Of je nu gaat voor een foute kerstparty of misschien meer denkt aan een super swingend disco kerstfeest: het kan gewoon allemaal.
Discobell Rock

Huur DJ John met een verlichte Led dansvloer en je hebt direct de sfeer te pakken voor een super swingend disco kerstfeest. Doe het eens anders en laat de standaard kerstborrel een gezellige kerst foute party worden. En als dat nog niet genoeg is: boek extra’s om zo nog meer uit je bedrijfskerstfeest te halen!


dj kerst bedrijfsfeest met verlichte dansvloer


kerst dj karaokeshow

All I Want for Christmas…

…is een gezellige afsluiting van het jaar met mijn collega’s. En hoe krijg je dat als personeelsvereniging of werkgever voor elkaar? Door meer te doen dan alleen een borrel schenken! Kies voor leuke extra’s zoals een karaokeshow: lachen, gieren, brullen met je collega’s werkt namelijk verbindend! Een soort kerst teambuilding zullen we maar zeggen. Of huur naast de DJ ook de saxofonist in. Nog meer muziek, nog meer kerstsfeer!
Een professionele DJ met Drive-in Show voor jouw kerstborrel, kerstfeest heb je al 

vanaf € 525,-

Maak van iedereen een party-fotograaf

Maak je feest nog interactiever door te kiezen voor de Snappshot optie. Hierbij kan het personeel foto’s maken via SnappShot. Dit is een app waar DJ John mee werkt. Jullie krijgen een eigen unieke partycode waarmee de foto’s die door gasten gemaakt worden direct live getoond worden op de DJ Booth inclusief hun boodschap!

Sfeer verhogend voor de avond en achteraf nog lekker nagenieten van alle foto’s, want die kunnen jullie zelf downloaden. Een prachtige herinnering aan het grandioze kerstfeest of de kerstborrel van dit jaar.Meer visuele mogelijkheden met de unieke DJ Led Booth

Naast het gebruik voor Snappshot geeft de DJ Booth met groot Led Scherm ook de mogelijkheid mogelijk om uw bedrijf te promoten, doormiddel van logo, foto's of filmpjes.

ledscherm kerstfeestPiek….fijn!

Wil je een kerstfeest of kerstborrel op het bedrijf waarbij je weet dat het in goede handen is en de avond (of middag) eigenlijk al niet meer stuk kan? Dan is DJ John dé kerst DJ voor jou. Geen piek die stuk gaat dus, maar juist een piekfijn feest!


kerstborrel dj kerstfeest


Ik ben toch zeker…

…wél de kerst DJ en het enige wat jij nog hoeft te doen is nú die DJ boeken! Meer weten of nog meer opties bespreken? Neem gewoon even contact op via één van de contactopties op onze contactpagina.Waarom DJ John voor je bedrijfsfeest of borrel?:

 

 Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 Persoonlijke bespreking feest

 DJ John Valk is uw aanspreekpunt én DJ, geen verrassingen!

 Vele jaren veelzijdige muziekervaring

 Volle dansvloer!

 Unieke en stijlvolle DJ Booth met Led-Scherm

 Geen Pauzes!

 Vrijblijvend gebruik van onze draadloze microfoon (voor speeches, e.d.)

 Professionele, full time Deejay

 Pro apparatuur Denon, EV, LD en Showtec

 Hoge kwaliteit voor een duidelijke prijs!

 

Veelgestelde vragen:

Hoe brengt een Kerst DJ de sfeer in onze kerstborrel?

DJ John Valk zal op de juiste momenten Kerstmuziek draaien, waardoor iedereen in de Kerstsfeer komt. Je kunt zelfs een zangeres of saxofonist inhuren voor nog meer Kerstsfeer! Met behulp van Snapshot kun je foto’s maken en deze live tentoonstellen op de DJ booth. Zo creëer je meteen prachtige herinneringen!


Gaat de Kerst DJ na de festiviteiten weer terug naar de noordpool?

De Kerst DJ gaat pas terug als ze iedereen een onvergetelijke Kerst party cadeau hebben gegeven. Ze ruimen alle apparatuur op en vliegen met hun swingende rendieren weer terug naar de noordpool. Tot volgend jaar!


Wij willen gewoon een dikke Kerst party tijdens de feestdagen. Kan dat ook?

Er zijn geen grenzen als het gaat om een Kerst party. DJ John Valk kan zorgen voor ieder soort feest, en een Kerst party of een ander bedrijfsfeest in Kerststijl is daarop geen uitzondering. Met de verlichte LED Dansvloer heb je direct een swingende disco of een foute party!


Draait een Kerst DJ de hele avond kerstmuziek?

Nee alsjeblieft niet..! DJ John Valk kan alle soorten muziek draaien. Hij past zijn muziekstijl aan op basis van de gasten. Daarnaast zal hij af en toe passende, sfeervolle Kerstmuziek draaien. Je kunt zowel kiezen voor een echte foute party of gewoon wat achtergrondmuziek voor tijdens de borrel.


Waarom moet ik DJ John valk boeken als Kerst DJ?

Je wilt natuurlijk een DJ die de beste nummers draait tijdens een Kerstborrel of Kerstfeest. Het draait allemaal om de Kerstsfeer, en met DJ John Valk heb je gegarandeerd een onvergetelijke avond. Met meer dan 40 jaar ervaring kan hij elk gewenst genre spelen, inclusief Kerstnummers.


Wat kan een Kerst DJ voor ons betekenen?

Een Kerst DJ verzorgt de hele avond van top tot teen. DJ John Valk zal alle apparatuur meenemen die je nodig hebt voor een onvergetelijk Kerstfeest. Hij zal de geluidsinstallatie, DJ Booth, Moving heads en Rookmachines meenemen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken!

© 2023 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: 4ImOho+ghIqKj4iOloGMi86OjA@nospam | Algemene voorwaarden

empty