Motown Dance Classics PartyMotown Party Riva

Motown Party met DJ John Valk
Motown Party met DJ John Valk


John's FloorfillersDe Motown Dance Classics Party: hoe het begon..

DJ John Valk begon met de eerste Motown Dance Classics Party editie 24 januari 2015. Doordat de toemalig manager van Fletcher Nautisch Kwartier Huizen voor de grap een evenement aanmaakte met een dance classic Motown avond. De bedoeling was om de computer aan te zetten met Motown classics. Maar door de vele aanmeldingen rond de 100 op Facebook, heeft hij DJ John gebeld, om dit probleem op te lossen met zijn eerste JBL set. Deze set was officieel bedoeld voor een gezelschap tot 100 personen. De eerste editie was meteen een succes er kwamen ongeveer 180 man op af.

De 2e editie kwam dus in zicht en na een maand of 2 kwam de 2e editie, door het succes moest de geluidset van JBL (1500 watt) vervangen worden door de EV geluidset met een vermogen van (8000 watt). De 2e editie kwamen er al zo een 300 personen gezellig dansen en sjansen.

Daarna liep het bezoekers aantal alleen maar op tot het hoogtepunt in 2016 werd bereikt tot wel tussen de 400 tot 500 personen. DJ John, wilde de tijd terugbrengen van de oude discotheken, dat viel vooral te voelen in de Riva wijnlounge. Nu hebben wij de 14e editie gedaan op vrijdag 6 oktober.

Back to the Classics, back to the Basics

Er moet hard gewerkt worden om de Motown Dance Classics Party weer terug te brengen op het oude bezoekers aantal. Want deze is teruggelopen door de vele wijzigingen in het orginele concept. Deze gaan wij natuurlijk weer terugbrengen naar zijn oude niveau. Al zullen de Motown dance classics party's die nog zullen komen alleen nog maar plaatsvinden in De Kalkovens in Huizen.Samengevat concept;

  • 25 / 30+.
  • Het oude discotheken gevoel.
  • Geweldig goede stemming.
  • Iedereen netjes gekleed.
  • Aankleding locatie discobollen en rode loper en windlichtjes.
  • Personeel met een brede lach en meezwingend.

Al met al ouderwets gezellig en voornamelijk Floorfillers uit de 70's en 80's. Organiseer je ook zo'n Motown Party bij jou in de buurt!

Dan is DJ John Valk ook voor jou te boeken. De Saturday Night Fever vloer kun je ook hiervoor inhuren!

Zelfs de oude jingles klinken uit de speakers als je dit wilt!

Nieuwsgierig naar prijs en mogelijkheden.

klik hier!

Bel of mail voor beschikbaarheid!


De eerste Motown setup. Riva Wijnlounge 24 januari 2015

motown classics party


Poster Motown Party Dance Classics

Motown Top 10


Facebook

Filmpjes

KvK-nr. 53556364 | Copyright © 2017 | DJ John Valk drive-in show | Huizen

Voor informatie: yqOkrKWKrqCgpaKkvKumoeSkpg@nospam

empty