Bedrijven en Locaties waar DJ John Valk regelmatig mee samenwerkt.

Restaurant De Haven van Huizen

Niet alleen voor kleine gezelschappen is Restaurant De Haven van Huizen geschikt, maar ook voor uw feest, trouwceremonie, vergadering, bedrijfsuitje met activiteit of receptie is het dé ideale locatie. Het sfeervolle monumentale pand en het schitterende uitzicht vormen de perfecte ambiance voor elke gelegenheid. In het voorjaar/ zomer kunt u daarbij ook nog gebruik maken van een riant terras, waar de lange avonden feestelijk gevierd kunnen worden. Onze diverse ruimtes kunnen gemakkelijk gescheiden worden, zodat ook voor kleinere gezelschappen een aangename ruimte ontstaat.De Kalkovens, unieke feestlocatie

Iets te vieren? Bent u jarig, afgestudeerd, gepromoveerd of getrouwd? De Kalkovens is dé locatie voor al uw bijeenkomsten. Wat uw reden voor het feest ook is, wij regelen alles tot in de puntjes. De Kalkovens biedt u tevens een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving Utrecht.Greenfield's Restaurant

Bruiloften en feestavonden kunnen wij voor u tot in de puntjes verzorgen.
Wij gaan er echter vanuit dat elk feest maatwerk is en iedere partij naar uw eigen persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.
Op deze site staan enkele suggesties, deze kunt u in overleg met onze verkoopafdeling aanpassen aan uw eigen wensen.
Recepties en feestavonden zijn mogelijk tot 250 personen.VW Busje

Behoefte aan een drive in-show, maar dan wel een waarmee je het event de wow-factor geeft? Ga dan voor vwbusje: onze klassieke T1 en T2’s zijn omgebouwd tot een dj-bus met professionele licht- en geluidsinstallatie.RentFX Amsterdam (Dealer MagicFX)

Het adres voor confetti, co2, vuur/flame fx, bellenblazers/bubble units, valscherm systemen/kabuki, Skylights en vintage lichteffecten. Verhuur/verkoop van special effects  en verhuur van disco effecten jaren 70, 80 en 90.

Facebook

Filmpjes

KvK-nr. 53556364 | Copyright © 2017 | DJ John Valk drive-in show | Huizen

Voor informatie: cRgfFx4xFRsbHhkfBxAdGl8fHQ@nospam

empty