Klanten waarderen mij op Google met een 4.7 van 5Snappshot

Sinds een aantal jaren, heb ik een samenwerking met Snappshot

Misschien kent u ze nog wel, de wegwerpcamera’s van "vroeger". Dit leuke concept van foto’s maken door jullie gasten heeft een upgrade gehad in de vorm van Snappshot. Jullie gasten downloaden de app, loggen vervolgens in met jullie unieke partycode en hun eigen naam om vervolgens foto’s te maken van jullie leukste en bijzonderste momenten. Deze foto’s worden voor jullie opgeslagen in ons systeem en blijven niet achter op de telefoons van jullie gasten.

Om het feest compleet te maken worden de foto’s live getoond op mijn DJ booth. De foto’s worden chronologisch weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn, je kunt ook zien door wie en hoe laat de foto’s zijn gemaakt. Ook is het mogelijk een tekst toe te voegen bij de foto. Er wordt dus live een eigen fotoalbum opgebouwd tijdens jullie feest! Uiteraard ontvangen jullie achteraf alle foto’s van jullie feest en hoeven dus geen moment te missen!

Snappshot is heel eenvoudig in 3 stappen te installeren door jullie zelf. Uiteraard kan ik je eventueel erbij helpen. Na jullie feest kunnen jullie zelf natuurlijk de foto's downloaden zodat je kunt nagenieten van alle leuke foto's en berichten die door jouw familie, vrienden of kennissen zijn geplaatst!

€ 120,00

WhatsApp voor info of bel mij.


© 2023 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: KkNETEVqTkBARUJEXEtGQQRERg@nospam | Algemene voorwaarden

empty