DJ Amsterdamse avond

John.jpg

'Bij ons in de Jordaan...' Krijg je er al zin in? Een echte Amsterdamse avond waar de gezelligheid van Mokum vanaf druipt? Meedeinen met André Hazes of de dansvloer op met René Froger? DJ John Valk weet als geen ander hoe hij deze avonden moet organiseren. Met muziek van natuurlijk bekende Amsterdammers, zoals Willy en Willeke Alberti, Tante Leen, René Froger, Danny Nicolay, René Riva en natuurlijk Johnny Jordaan.

Maar naast deze gezellige meedeiners en het uit volle borst mee kunnen zingen met de overbekende smartlappen, is een Amsterdamse avond pas compleet als er ook gegeten kan worden. Amsterdamse osseworst, bijvoorbeeld, of bitterballen met een pikketanissie.

Maak het compleet met Amsterdamse Artiesten


'Schijn 'n lichtje op mij...' Drukwerk zong het al jaren geleden, maar wie kan de tekst niet nu nog meezingen? Een Amsterdams feest is pas compleet met de echte Amsterdamse artiesten. Live aanwezig voor nog meer sfeer. DJ John heeft al heel wat Amsterdamse artiesten te gast gehad. Wat dacht je van Willeke Alberti, Mick Harren, Robert Leroy en dus ook Harry Slinger (van Drukwerk inderdaad). Of de zingende ijscoman Freddy Cornell. Afhankelijk van het budget zorgt John voor artiesten op jouw Amsterdamse avond. Een zanger inhuren is mogelijk vanaf €300,00 exclusief 9% btw. Eigenlijk is een avond vol Amsterdamse romantiek pas compleet met twee artiesten erbij...

Een onvergetelijke avond vol gezelligheid

'Het is tijd, de hoogste tijd...' Helaas zal ook zo'n gezellige avond aan zijn einde komen, maar als deze klanken van André Hazes door de zaal schalt zal je verzekerd zijn van een geslaagde, onvergetelijke avond. Hoewel hij met een Amsterdamse moeder slechts 'halfbloed  Amsterdammer' te noemen is, voelt hij zich Amsterdammer in hart en nieren. Dit is dan ook niet vreemd, want hij heeft een groot deel van zijn leven in de hoofdstad doorgebracht.

Een Amsterdamse avond laten verzorgen door John Valk betekent dan ook een avond gezelligheid en volop genieten. Dat kan ook niet anders, want DJ John 'hep er wel sjoege van'.

Vraag via WhatsApp

Of

Bel mij voor een vraag:

Tel: 06-51789251


© 2024 | DJ John Valk Drive-in Show | Huizen | KvK-nr: 53556364

Tel: +31(0)6-51789251 | Mail: OFFWXld4XFJSV1BWTllUUxZWVA@nospam | Algemene voorwaarden

empty